«Ремонт вікон – економія сімейного бюджету», – Енфілд Віндовс пропонує

15 Червня 2022, 14:10
Ремонт пластикового вікна РЕКЛАМА 1430
Ремонт пластикового вікна

Практичні поради щодо модернізації пластикових вікон до опалювального сезону.

Ціна від 150 гривень Телефонуйте 096 268 49 49

Пластикове вікно зламалося: що робити? 

Прагнення заощадити в нинішніх умовах цілком зрозуміле — але є речі, на яких не варто економити. Насамперед це безпека, комфорт та енергозбереження свого житла. Але економія на енергозбереженні майже у 100% випадків призводить до додаткових витрат.

Ремонт пластикового вікна
Ремонт пластикового вікна

Ось чому власники пластикових вікон, що виходять з ладу, опиняються у складній ситуації. Залишити вікно «як є» – не вийде, міняти – дорого, лагодити – а чи є сенс? Спробуємо розібратися та знайти оптимальний вихід із ситуації. Компанія «Енфілд Віндовс», яка спеціалізується на ремонті пластикових вікон та дверей, проливає світло на це питання.

Міняти – коли потрібна заміна пластикового вікна? 

Заміна пластикового вікна – це, по суті, встановлення нової конструкції. Старе вікно демонтують, його місце ставлять нове, потім відновлюють укоси. Мінуси очевидні:

  • довго
  • дорого

На щастя, заміна буде обов'язковою лише у тому випадку, якщо вікно безповоротно вийшло з ладу. У більшості ж ситуацій достатньо ремонту.

Чинити — чи можливий ремонт ПВХ вікон?

Коли потрібний ремонт пластикового вікна? Ситуації бувають різні, але найчастіше майстрам сервісної служби «Енфілд Віндовс» доводиться працювати із такими проблемами:

  • Тріщини на склопакеті;
  •  Заклинювання стулки;
  •   Поломка окремих елементів фурнітури;
  •   Поломка віконної ручки;
  • Продування з вікна чи дверей;
  • Затирання або провисання стулки на петлях.

Зазвичай, поломка проявляється не відразу - вікно може довго працювати зі скрипом або закриватися зусиллями. Але потім все одно конструкція виходить з ладу.

Регулювання пластикового вікна
Регулювання пластикового вікна

Відразу почнемо з хорошої новини — ремонт майже завжди можливий, і він коштуватиме менше, ніж повна заміна пластикового вікна. Навіть якщо для ремонту конструкції знадобиться заміна деталей - виготовлення нового склопакета або встановлення нових елементів фурнітури.

Порада! Щоб ремонт вікна був потрібний рідше, не нехтуйте регулярною профілактикою. Чищення, змащення та регулювання фурнітури - послуги недорогі. Але при цьому регулярне обслуговування дозволить знизити навантаження на віконний механізм і продовжити термін його служби.

Ще одна деталь, яка найчастіше вимагає уваги майстрів – віконний ущільнювач. Він може втрачати еластичність, тріскатись або рватися — і в результаті вікно не зможе герметично зачинятися. Заміна віконного ущільнювача дозволить відновити герметичність, усунути протяги та звести втрату тепла до мінімуму. Тож у приміщенні буде максимально комфортно, а витрати на опалення (і на кондиціювання!) скоротяться.

Модернізувати — як зробити вікно кращим із мінімальними витратами? 

Втім, є ще одна поширена ситуація. Вікно було поставлено давно, на носі опалювальний сезон (або літо!) - а функціональність конструкції або рівень її енергозбереження вас категорично не влаштовує. Не обов'язково ні терпіти, ні витрачати солідну суму на замовлення нового металопластикового вікна. Майже завжди вікно можна модернізувати.

Очевидне рішення - заміна склопакета на новий (двокамерний, енергозберігаючий або мультифункціональний). Демонтувати вікно при цьому не потрібно, досить просто витягти старий склопакет і встановити новий, виготовлений за розміром. Може знадобитися заміна штапиків якщо змінилася товщина склопакета - але і це завдання цілком вирішуване!

Крім заміни склопакета, модернізація вікна може включати:

  • встановлення мікропровітрювання або ступінчастого провітрювання;
  • монтаж обмежувача чи фіксатора стулки;
  • заміну ручки – замість стандартної можна встановити дизайнерську чи протизламну;
  •  оснащення стулки дитячими замками безпеки.

Більше того, якщо потрібно, глухе вікно можна зробити таким, що відкривається — так, це трудомістке завдання, але майстрам воно під силу.

Будь-які роботи, пов'язані з профілактикою, ремонтом або модернізацією металопластикових вікон, можна доручити майстрам компанії «Енфілд Віндовс». Досвід вирішення таких завдань у фахівців досить великий, крім того, у їхньому розпорядженні — великий склад запчастин до найпопулярніших в Україні фурнітурних систем. При цьому перед початком ремонту обов'язково проводиться діагностика, а на всі виконані роботи компанія надає гарантію 12 місяців з моменту здачі кона замовнику!

Компанія працює у всіх обласних центрах України — від Львова і Луцька до Дніпра, а також столиці — Києві.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024