У місті б'ють поліцейських

04 Лютого 2016, 09:40
1914

У місті за кілька останніх днів зафіксовано два випадки вчинення городянами протиправних дій щодо працівників поліції.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

1 лютого 2016 року близько о 6:00 годині ранку у готелі «Нива» на Завокзальному ринку 52-річний рівненчанин побив двох патрульних поліцейських, які прибули на виклик.

Відомості про заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ними своїх службових обов’язків (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводять слідчі дії.

30 січня 2016 року слідчим відділом Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про те, що раніше судимий за грабіж 29-річний лучанин, який  напідпитку хуліганив у магазині «Зося» на вулиці Ковельській, а потім його доставили у приміщення Луцького відділу поліції, завдав тілесних ушкоджень  поліцейському Управління патрульної поліції у місті Луцьку, вдаривши його головою у обличчя.

Зловмиснику уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

В обох провадженнях здійснюється досудове розслідування.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром