Волинських зоозахисників звинувачують у фінансових махінаціях

09 Січня 2018, 17:03
Аферисти нібито наживаються на тваринках 10935
Аферисти нібито наживаються на тваринках

Волинських зоозахисників, членів громадської організації «Волинське товариство захисту тварин» звинувачують у шахрайстві та фінансових махінаціях.

Члени правління ГО начебто не за призначенням використовують волонтерські кошти та не надають жодних звітів про їх використання. Про це на Facebook повідомили члени спільноти «Волинське товариство захисту тварин». 

У протизаконній шахрайській діяльності вони звинувачують колишню керівницю ГО – нині директорку луцького КП «Ласка» Дану Новарчук. Автори допису говорять, начебто Дана Новарчук одноосібно керує створеною трьома людьми організацією та збирає благодійні пожертви від багатьох волонтерів. 

«В цього ГО дуже цікава історія. Зареєстровано 15.04.2008 трьома засновниками: Сорочук Любов, Пономаренко Віталій та Новарчук Богдана, та сама, сумнозвісна директор КП «Ласка», яка «слізно» попросилася бути головою цього ГО. Після реєстрації Новарчук Б.Б. відразу же забрала всі докумeнти та печатку собі, не залишивши співзасновникам жодного папірця. Далі було ще цікавіше. За півроку існування ГО Новарчук Б.Б. розпочала шалену діяльність по збору благодійних коштів з волонтерів та небайдужих громадян міста», – розповідають автори допису.

Керівницю ГО звинуватили у привласненні коштів, на що вона написала скаргу в поліцію про погрози з боку співзасновників організації. У дописі говорять і про шахрайство з реєстрацією волонтерів. Начебто, Дана Новарчук не вносила волонтерів у члени організації, і тому вони не можуть вимагати звітів про використання коштів.

«Хочу попередити всіх: ГО «ВТЗТ» в дійсності є організація аферистів, яка вже з 2008 року веде незаконну діяльність, постійно збирає величезні благодійні кошти, на використання яких не надає жодних звітів, та й ще переслідує зоозахисників міста Луцька, які висвітлюють проблеми КП «Ласка» та постійну брехню Новарчук Б.Б.», – ідеться в дописі. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром