Соборності: поліцейські зловили чоловіка з марихуаною

03 Лютого 2016, 17:47
1915

Співробітники оперативно-пошукового відділу третього територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України під час відпрацювання в під’їзді багатоповерхівки на проспекті Соборності обласного центру виявили та вилучили у 24-річного мешканця Маневицького району 3 грамів речовини рослинного походження.

За зовнішніми ознаками речовина схожа на наркотичний засіб – канабіс. Вилучене поліцейські направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення дослідження, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Слідчі відділу Луцького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі до трьох років.
Нагадаємо, що в січні поліцейські на території однієї із загальноосвітніх шкіл у Луцьку знайшли у 18-річного хлопця згорток з марихуаною.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром