Рівненська: 10 років не ремонтували під’їзд

03 Лютого 2016, 16:29
2607 Джерело: opencity.in.ua

На вулиці Рівненській у будинку № 105 упродовж 10 років комунальники не робили ремонт в одному із під’їздів,  попри те, що мешканці платять компослуги.

Проблему порушила на інтернет-ресурсі «Відкрите місто»  Ірина Мельникова, мешканка будинку.  
 
З її слів, на постійні звернення в ЖЕК № 7 працівники постійно відхрещувалися нестачею коштів та іншими «відмазками».

«Жителі під'їзду вчасно сплачують комунальні послуги. Не думаю, що на те, щоб пофарбувати стіни і побілити стелю, потрібні дуже великі кошти. З 1 липня планують кинути на плечі мешканців свої «недоробки», – написала вона.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко підписав закон про ОСББ, який повністю руйнує монополію ЖЕКів. Він набере чинності 1 липня.  




 

Коментарі
03 Лютого 2016, 23:27
деякі хворі люди перетворили своіми скаргами на щоденник домового.невже рукі зі сракі повихітуются якщо вилізти з компа та побілити свій підізд.які люди таке і місто.в будинках заселенних корінними лучанами все чисто та пофарбовано за власний кошт.а ті чій тато сцяв на подвірьі під деревом будуть чекати покі хтось це зробить.бо жлоби полішукі мають гроші тількі на квартирку та комп
04 Лютого 2016, 00:20
ТО НАВІЩО ПО ВАШОМУ МИ СПЛАЧУЄМО ТАКІ КОШТИ НА УТРИМАННЯ БУДИНКУ? ЩОБ КОМУСЬ НАБИТИ КАРМАН? ЧИ ЩОБ КОЖЕН ВИКОНУВАВ ПОВНОЦІННО СВОЮ РОБОТУ? А ЛЮДИ ЯКІ ВИМАГАГАЮТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ ВІД ЖЕКІВ НЕ ХВОРІ, А ХОЧУТЬ БАЧИТИ КУДИ ІДУТЬ ЇХНІ КОШТИ!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром