Пані та панове: чи переймуть міста-колеги луцьку ввічливість

03 Лютого 2016, 15:45
6955 Джерело: krabov.net

Ще у кількох обласних центрах України можуть прийняти рішення про впровадження ввічливого звертання у діловому та повсякденному мовленні. 

Про це повідомляє «Майдан».

Наприкінці жовтня 2015 року міська рада прийняла рішення: звертатися до всіх «пан», «пані», «панове». У порядку експерименту інформаційний центр «Майдан Моніторинг» запропонував кільком міським радам обласних центрів наслідувати гарний приклад.

У Кіровограді управління освіти тамтешньої міської ради стисло подякувало, і сказало, що пропозицію взяли до відома. Чи від того у кіровоградській практиці щось змінилося – судити кіровоградцям.

У Рівному луцький досвід передали на розгляд профільних постійних комісій. Рівняни мають всі підстави вже попитати у своїх депутатів, як там було далі.

Аналогічно вчинили у міській раді Івано-Франківська. Зичимо франківчанам успіху у моніторингу розгляду депутатами цього питання.

А з файного міста Тернополя повідомили, що у них і так все файно.

Натомісь з Чернівців тамтешній міський голова пан Каспрук повідомив, що «прийняття даного рішення не є необхідним і нагальним», бо і так «використовуються різноманітні шанобливі звернення», зокрема і ті, що нас цікавлять. Ну, буковинцям видніше, як там.

Київської міської ради не відповіли нічого. Оце – поштове повідомлення про отримання Київрадою нашого листа з відповідним зверненням 30.11.15.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром