Центр: паркуватися немає де, а дорожні знаки ‒ необгрунтовані

03 Лютого 2016, 13:43
3280

У місті не вистачає  парковочних місць, тому ця проблема набуває все більшого розголосу.

Депутат міськради Микола Собуцький оприлюднив у Facebook  відповідний депутатський запит свого колеги, Тараса Шляхтича, і закликав долучатися до такої ініціативи.

«Автовласники, Автомайдан, долучайтесь до ініціативи», ‒ написав Собуцький.

Він зазначив, що хоче зібрати робочу групу, запросити представників поліції, депутатів, автовласників, аби вони запропонували своє бачення руху маршруток, встановлення знаків та іншого.

Звернення вже підтримав автомайданівець Naverns  Chudakuli:

«От чому в нас люди такі? Поки не почали їх штрафувати, то нили собі по кухнях, що паркуватись нема де... А тут як вдарило по кишені, то почали ворушитись. Але проблема не в знаках, якщо їх прибрати, то наші «люди» перетворять дані ділянки в непроїзну парковку і законних методів їх за це покарати не буде», ‒ обурився він. 

Також він нагадав, що проблема паркування існує на Старому ринку, адже парковки там давно зайняли вуличні базарники:

«Зі Старим ринком проблема в тому, що там деруть 6 грн за годину і парковка не обладнана належним чином, її можна переробити без великих затрат. Але для цього треба головою думати, простіше знак прибрати, щоб там автівок накидали. На Старому ринку є парковка, але жадібні люди і тупа дирекція дозволила там напаркувати вантажівок і з них торгувати. Дирекція ринку гребе нормальні кошти з базарників, а в казну платить мізер. (Чи не так?) Чому вони за ці кошти не облаштують парковку і не розженуть «стихійну» торгівлю на парковці?»

«В центрі, чому біля «Ощадбанку» перегороджено? Накопані стовпчики, хай би собі люди паркувались біля «Просвіти». Плюс, чому люди мовчать стосовно нового офісного центру, що збираються будувати над туалетом?» ‒ йдеться у повідомленні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром