Патрульні не затримали підозрюваних у крадіжці дров з вертепу через сімейну сварку

06 Січня 2018, 15:28
Намагалися пограбувати вертеп 4538
Намагалися пограбувати вертеп

Підозрювані у крадіжці дров з вертепу молоді люди «відбулися» перевіркою документів. Інцидент із невдалим пограбуванням різдвяного символу у центрі міста стався у ніч на п’ятницю, 5 січня.

Самооборонівці подзвонили на «102» – повідомили про крадіжку дров із вертепу в центрі Луцька. Патрульні роти №2 приїхали на місце події і побачили представників ГФ «Самооборона» та підозрюваних поблизу сонячного годинника на проспекті Волі.

Зі слів представників групи швидкого реагування, троє молодих людей сховали дрова у багажнику авто, на якому приїхали, але перед приїздом патрульних, очевидно, встигли їх викинути звідти.

«Люди кажуть, що нічого не крали. Самооборонівці на те просять їх відкрити багажник. Молодь відкрити багажник відмовилась.  У такій ситуації патрульні повинні були перевірити слова самооборонівців, і потім за фактом відкритого багажника скласти акт огляду, дочекатися приїзду слідчо-оперативної групи. Але на поліцейських чекав інший виклик – сімейна сварка з використанням холодної зброї. Тому патрульні перевірили у молодих людей документи і відпустили їх», – коментує речниця Патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук. 


1
Дрова поспіхом викинули з багажника до приїзду патрульних
Дрова поспіхом викинули з багажника до приїзду патрульних
 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром