Старе місто: лучани скаржаться на непроглядну темряву

06 Січня 2018, 13:32
У Луцьку темно 9693
У Луцьку темно

Відсутність освітлення у Старому місті вже не вперше турбує лучан. У той час, коли в центрі сяють нові гірлянди, історичний луцьк тоне у мороці, бо навіть вуличні ліхтарі не світять.

Про проблему з вуличним освітленням у заповіднику написала у Facebook користувачка Оксана Білан. Допис жінка оприлюднила у спільноті «Наш Луцьк» у п’ятницю, 5 січня.

«Старе місто накрила темпрява, що не видно куди йти. Тут і в день при хорошому освітленні можна ногу підвернути, не кажучи вже про суцільну пітьму у вечірній час. Це одвічна проблема цієї частини міста, більше часу коли освітлення немає, ніж є. Сьогодні постає гостре питання, скільки в.о. мера Луцька потрібно ще радників, заступників та помічників аби вони змогли нашому шановному градоначальнику Пустовіту порадити вирішення проблеми? П'ять, десяток чи сотню? Хоча дивуватися тут немає чому, адже темні та небезпечні вулиці міста є яскравим показником безгосподарності юної команди Пустовіта. 

п.с. І поки центральні частини міста освітлюються новорічними гірляндами, то інші частини міста потопають в суцільній темряві. Хто Відповість за таку бездарність міських чиновників?», – ідеться у тексті допису. 


В темряві неважко і ногу підвернути
В темряві неважко і ногу підвернути

Чорний квадрат Луцька
Чорний квадрат Луцька

В такій темряві треба збільшувати витримку фотокамери
В такій темряві треба збільшувати витримку фотокамери

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром