Депутат культурні заходи міста назвав «шароварщиною»

03 Лютого 2016, 09:43
2042

У міськраді обговорили виконання програми культурно-мистецьких та культурологічних заходів у місті Луцьку на 2015 рік, дехто з депутатів вважає, що їй не вистачає патріотизму.

Голосування за виконання програми на 2015 рік відбулося у вівторок, 2 лютого, на пленарному засіданні сесії міської ради.

Зокрема, депутат Павло Данильчук зауважив, що на культурні заходи виділяється багато грошей, проте, вони проводяться за старими принципами і не сприяють патріотичному вихованню молоді.

«Пам’ятаєте Покрову – велике свято, на яке ніяких заходів практично не було. Буде друга річниця розстрілу хлопців на Інститутській, будуть заходи, пов’язані з подіями на сході. Давайте не просто молитися і класти квіти», – зазначив представник громади.

Проте, Алла Надточій заперечила слова колеги. Вона впевнена, що депутат просто не відвідував заходи, які спрямованні на патріотичне виховання дітей, а вони, за її словами проводяться часто, особливо у навчальних закладах.

«Моя дитина займається у багатьох позашкільних освітніх закладах і я скажу, що це відбувається кругом і постійно», – заявила Алла Надточій.

На таке заперечення Павло Данильчук відповів коротко – «шароварщина». Міський голова Микола Романюк також втрутився у дискусію, бо вважає, що називати так міські заходи неприпустимо.

«Різдво у Луцьку, День Незалежності і інші заходи я б не називав «шароварщиною». Звичайно, є речі, на які треба звернути увагу, але всі заходи в нас націлені на патріотичне виховання», – зауважив Микола Романюк. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром