УКРОПівці висміяли роботу програми «Прозора влада»

03 Лютого 2016, 09:24
2233

У Луцькраді представили звіт про виконання міської програми «Прозора влада», який дехто з депутатів прийняв з гумором.

Програму 2013-2015 років обговорили на пленарному засіданні сесії міської ради у вівторок, 2 лютого.

Перш за все депутат від фракції «УКРОП» Ігор Поліщук поцікавився, чи й надалі у висвітленні роботи влади найбільша увага приділятиметься міському голові.

«Чи буде зберігатися брежнєвський стиль подачі інформації, де 15 хвилин про Миколу Ярославовича і 5 хвилин про все інше?» – запитав депутат.

Приєднався до запитань колеги по фракції і Борис Смаль. Він запитав у заступниці начальника інформаційного відділу Жанни Перун, яку громадську думку за роки роботи вони сформували про владу. І зауважив, що відділ мав би дослідити вплив матеріалів ЗМІ на сприйняття громадянами роботи мера та депутатів. Пункти ж, прописані у звіті, депутат назвав популізмом.

Ігор Поліщук у свою чергу ще раз підкреслив, що програма здебільшого реалізовувала висвітлення роботи мера Луцька, тому запропонував змінити назву програми «Місто» на таку, що відповідатиме дійсності.

«Чи не вбачаєте за доцільне при даній подачі інформації перейменувати програму у «Місто» на «Мер міста», – пожартував Ігор Поліщук.

Варто зауважити, що такі закиди Микола Романюк сприйняв з гумором та зауважив, що Луцьк єдине місто, де ведуться прямі ефіри та висвітлюється робота влади. А ще пожартував, що за результатами голосування за звіт програми можна буде побачити, чию роботу інформаційному відділу висвітлювати не варто. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39