Соборності: частина гуртожитку перейшла у комунальну власність

02 Лютого 2016, 18:18
2408

Частину приміщення гуртожитку на проспекті Соборності, 3 прийняли у комунальну власність, це дасть можливість жителям приватизувати свої помешкання.

Таке рішення ухвалили на пленарному засіданні сесії міської ради у вівторок, 2 лютого.

Депутат Микита Рабан зауважив, що вирішення цього питання затягнулося через бюрократичні моменти аж до 2016 року, і попросив депутатів дослухатися до потреб жителів.

Про потребу приватизації житла розповіла і мешканка Валентина Мудрик. Вона стверджує, що люди вклали чимало грошей, аби привести житло до належного стану, і не можуть його приватизувати.

«Мене вибрали представником від ініціативної групи. Прошу проникнутися нашими проблемами. Є люди, які живуть там по 20 років, вони зробили ремонти, встановили лічильники, вклали немалі гроші», ‒ зауважила пані Валентина.

Депутати підтримали проект про безплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Луцька частини приміщення гуртожитку на проспекті  Соборності, 3 для подальшої приватизації мешканцями.

Коментарі
03 Лютого 2016, 00:33
"Укроп" молодці!Щиро ім дякую від імені всіх жильців! Думаю,лише завдяки ім ми отримали змогу в подальшому приватизувати наші помешкання.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром