У Луцьку попрощались із двома загиблими воїнами

25 Травня 2022, 18:10
Прощання з Героями 2553
Прощання з Героями

У Луцьку попрощались з двома Героями, які загинули захищаючи незалежність Україні.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

У середу, 25 травня, Луцька громада попрощалася ще з двома Героями, котрі загинули у боях з російськими загарбниками на сході країни. Йдеться про Василя Ліснічука, 1991 року народження та Костянтина Кіца, 1974 року народження.

Відспівували воїнів у кафедральному соборі Святої Трійці. До молитви за упокій душ померлих разом із родиною, небайдужими лучанами та армійцями.

У скорботному слові митрополит Луцький і Волинський Михаїл зазначив:« Нас покинули два Герої, два воїни, котрі не жаліючи себе, захищали народ України та її територію. Тому від болю стискаються наші серця, а патріотичні пориви стають ще сильнішими. Перед обличчям небезпеки маємо бути згуртованими, сильними, налаштованими на перемогу. Кажуть, Герої не вмирають! І це дійсно так. Доки ми їх пам'ятаємо, вони з нами!»

Коли процесія з трунами бійців вийшла з храму, на вулиці вже зібралося чимало лучан. Люди стали на коліна та зі сльозами на очах провели армійців в останню путь. Церемонія прощання з Героями у Луцьку завершилась виконанням гімну України.

 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром