Набережна: журналіст скаржиться на тротуари

04 Січня 2018, 11:35
Грязюку треба обходити прямо по дорозі, де їздять автомобілі 4913
Грязюку треба обходити прямо по дорозі, де їздять автомобілі

Деякі тротуари та дороги в Луцьку не зроблені належним чином.

На це поскаржився журналіст Юрій Горбач у себе на сторінці у Facebook.

Він зазначив, що нещодавно прогулювався з сім'єю по тротуару, що на вулиці Набережній, і задумався, як неякісно він зроблений.

За його словами, раніше, до появи дитини, він так не замислювався про якість пішохідних доріжок для людей з дітками, і тим паче для людей похилого віку чи з інвалідністю.

Та останнім часом все більше подивований тим, наскільки «криворуко» облаштовані деякі дороги та тротуари в обласному центрі. Для прикладу, Набережна між поворотами на вулиці Шевченка та Ковельську. Зі слів Юрія Горбача, капремонт дорожньої частини робили у 2008 році. Тоді впродовж наступних дев'яти років один бік вулиці майже повністю забудували, а от нормальної пішохідної доріжки так і немає.

Як пише Горбач, по тій стороні, де забудовано, неможливо ні йти пішки, ні їхати з коляскою. Стежка там дуже вузенька, тому грязюку треба обходити прямо по дорозі, де їздять автомобілі.

Юрій Горбач пише, що сьогодні тут вже кілька багатоповерхівок і такі важливі об’єкти, як школа №3, готель, АЗС, а тротуару й досі немає», – пише Юрій Горбач.

2
Неможливо ні йти пішки, ні їхати з коляскою
Неможливо ні йти пішки, ні їхати з коляскою

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром