«Спорт для всіх» перевели у комунальну власність

02 Лютого 2016, 16:21
2042

Центр фізичної культури «Спорт для всіх» став комунальним закладом, і це дасть йому більше повноважень та можливостей для розвитку спортивної культури населення.

Про це стало відомо на пленарному засіданні сесії міськради у вівторок, 2 лютого.

«Центри мають мати статус юридичної особи. Раніше це не було реалізовано, тому і виникла потреба», ‒ зауважив заступник міського голови Юрій Моклиця.

Фінансування центру у 2016 році зросте порівняно з минулим, оскільки тепер там передбачені гроші на ремонт приміщень і закупівлю техніки для клубів.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що сподівається на зміну керівника закладу, оскільки його робота протягом багатьох років не була ефективною.

Григорій Пустовіт зазначив, що таке рішення про створення комунального закладу буде правильним. Адже відповідатиме чинному законодавству про статус міських спортивних центрів.

«Пропоную підтримати, бо цим рішенням приводимо центр відповідно до положення, затвердженого Кабінетом Міністрів України», ‒ зауважив депутат.

Підтримав такий проект і міський голова Микола Романюк, адже вважає, що це дасть змогу відродити спорт у місті.

«Ми робимо хорошу страву. Якщо будуть турніри, то буде відроджуватися спортивне життя», ‒ зазначив Микола Романюк.

Депутати підтримали проект рішення більшістю голосів.

Коментарі
05 Лютого 2016, 22:42
Юрко потягне цю галузь, що й у дворах мікрорайонів міста спорт відновиться на спортмайданчиках "за місцем проживання"! Тільки б депутати новоствореному підприємству виділяли кошти на облаштунок спортмайданчиків за місцем проживання.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024