Луцький двір: на вулиці 8 Березня реабілітолог перетворив двір на музей

02 Лютого 2016, 14:42
5122

На вулиці 8 Березня, 33 реабілітолог розмалював багатоповерхівку і створив навколо під'їзду декорації в українському стилі.

Окрім того, Ярослав Форманюк прикрасив ще й під'їзд усередині. У будинку над сходами висять портрети Тараса Шевченка, Лесі Українки, інші картини та декорації з квітів, а також розмалював стіни.






Місцева мешканка Алла розповіла, як оновлювали їхній будинок.

«Прикрасив наш під'їзд житель другого поверху Ярослав Форманюк, вчитель реабілітаційного центру. Він був ініціатором. Ми помагали фінансово, люди складалися грошима. Всередині під'їзд він облаштував десь три роки тому. Роботи ззовні – це також його ініціатива. На дворі йому допомагав розмальовувати хлопець з другого під'їзду».








«Казковий» будинок не єдина принада, якою можуть похвалитися мешканці. У дворі є прекрасний дитячий майданчик.





«Ще мають добудувати поле для гри у футбол. Це все робив Микола Романюк перед виборами. До цього у нас 30 років не ремонтували двір. На асфальт пішло багато грошей, то вони ще не доробили лише цієї площадки. Але дещо ми самі робили, наприклад, садимо квіти. ЖЕК зробив лавки», – зазначила пані Алла.

У дворі стоять також столики з лавочками, на яких часто відпочивають у теплу пору мешканці будинку. Поруч розміщені смітники. За словами співрозмовниці, сміття вивозять вчасно, тай загалом у їхньому будинку жити комфортно та спокійно.

Нагадаємо, на Район.Луцьк стартувала рубрика «Луцький двір». У попередній публікації ми розповідали про двір на Конякіна, 21. Якщо ви бажаєте, розповісти про цікавинки, або ж проблеми вашого двору, залишайте адреси у коментарях.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром