У Луцьку створили телеграм-канал, де можна швидко знайти роботу

21 Травня 2022, 14:15
Знайти роботу 4015
Знайти роботу

Щодня у телеграм-каналі «Робота у Луцьку – Work.ua» з'являється декілька десятків пропозицій роботи, які відбирають модератори. Вакансії перевіряють на предмет затребуваності, повноти опису та вказаної зарплати.

Про це інформує пресслужба Work.ua.

Усі пропозиції – від надійних роботодавців та публікують їх у день своєї появи на Work.ua. У телеграм-каналі можна шукати роботу без резюме і навіть без досвіду, використовуючи відповідні хештеги.

Підписатися на канал можна за посиланням: https://t.me/workua_lutsk.

Нагадаємо, Work.ua започаткував волонтерську ініціативу – надання безкоштовних консультацій з пошуку роботи українцям, які потребують допомоги експертів.

Луцьк є одним із лідерів за кількістю пропозицій роботи в Україні. У місті відкрито понад 390 вакансій із середньою зарплатою 12 500 гривень. Серед них популярні: менеджер з продажу, продавець-консультант, водій, бухгалтер, адміністратор, охоронник тощо.

Станом на зараз на сайті Work.ua розміщено понад 17 900 вакансій. Однак це все ще в 5 разів менше, ніж до війни. Для порівняння: у березні було 6 тисяч, до війни — 90 тисяч.

«Ми помітили декілька тенденцій на ринку праці України. Швидкість відіграє вирішальну роль у працевлаштуванні. Хто першим побачив вакансію, той і отримує роботу. Шукачі сміливо змінюють професії та розглядають будь-які пропозиції за місцем перебування.

Вчорашній маркетолог сьогодні може стати водієм чи офіціантом. Власне, це і підштовхнуло нас створити телеграм-канал, де б навіть людина з мінімальними технічними засобами могла максимально швидко дізнаватися про нові вакансії. А ще ними зручно ділитися і бути корисним знайомим», – коментує Артур Міхно, CEO та співзасновник Work.ua.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром