Науковці проти війни: у ВНУ організували міжнародну благодійну конференцію

18 Травня 2022, 16:40
Фото ілюстративне 1409
Фото ілюстративне

Волинський національний університет імені Лесі Українки у співпраці з ГО «Інститут транскордонних ініціатив» та Ротарі Сателіт Клуб Київ Волинь Прайд у рамках відзначення Дня науки в Україні запрошують до участі у міжнародній благодійній конференції: «TOGETHER UNITED: науковці проти війни».

Захід відбудеться онлайн, за допомогою платформи Zoom, у п'ятницю, 20 травня. Про це Район.Луцьк інформують організатори. 

Метою конференції є створення майданчика для обміну думок науковців щодо проблем війни та долучення наукової спільноти до благодійної акції на відновлення розвитку й миру в Україні. Одним з ключових завдань заходу є збір коштів на підтримку ЗСУ та осіб постраждалих від військової агресії російської федерації. 

Конференція покликана забезпечити єднання вчених за ради пошуку шляхів вирішення проблеми війни та відновлення миру в Україні. 

 До участі у конференції запрошуються науковці – представники різних академічних дисциплін та усі, кого турбують питання наслідків військових конфліктів і відновлення розвитку й миру у третьому тисячолітті.

Тематичні напрями:

  1. Безпека сталого розвитку в умовах гуманітарної кризи 
  2. Системні наслідки війни в Україні: економічні потрясіння, безпека харчових продуктів, енергетичні шоки, геополітичні потрясіння, інформаційні загрози 
  3. Пошук нової системи безпеки 
  4. Вимушена міграція в умовах війни – наслідки та ефекти 
  5. Екологічні наслідки військових дій 
  6. Освіта і наука в умовах війни 
  7. VARIA (приймаються матеріали за іншими напрямами, що відповідають темі конференції) 

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська. 

Квитанції або скріншоти про оплату благодійного внеску просять надіслати разом із назвою доповіді на електронну адресу [email protected]. До 1 червня 2022 підготувати відповідно до вимог тези доповіді та надіслати на електронну адресу [email protected]. Захід відбудеться в онлайн форматі на платформі Zoom. За результатами конференції буде сформовано електронний збірник із присвоєним ISBN. Кожному учаснику буде надіслано електронний збірник тез доповідей та сертифікат-подяка за участь у благодійній конференції.

Мінімальний розмір благодійного внеску для учасників з України – 100 гривень. Ви можете зробити благодійний внесок більше цієї суми. Усі кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

Реєстрація для участі у конференції за посиланням.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром