Зустріч із секретарем міськради Юлією Вусенко купили за 3 тисячі гривень

02 Лютого 2016, 10:47
2105 Джерело: facebook.com

Аукціон зустрічей «Благодійний тет-а-тет» назбирав понад 20 тисяч гривень на потреби військових, який організувало ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Він відбувався протягом грудня 2015 та січня 2016 року через соціальні мережі.

Волонтери пропонували купити зустріч із відомою людиною та допомогти таким чином волинським військовим. До заходу долучилися ресторани та кафе міста («Чевермето», піцерія «Соло», «Панич», «Майдан»), які безплатно надали сертифікати на вечерю в їхнії закладах. Лотами стали відомі волинські журналісти, фотографи, волонтери, політики, митці, співаки  та військові.

«Ми не планували затягувати аукціон на два місяці, але сама реалізація зустрічей зайняла в лотів та їх «покупців» трохи часу через новорічні та різдвяні свята, тому звітуємось саме зараз», – розповіла керівник проектів ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Любов Казмірчук.

За її словами, особливістю заходу стало те, що так звані покупці віддавали свої сертифікати на вечері родинам військових, роблячи таким чином подвійну добру справу.

Наразі за виручені кошти купили та передали волинським військовим монокуляр нічного бачення.
Найдорожчим проданим лотом стала зустріч із секретарем міської ради Юлією Вусенко, яку викупив народний депутат Павло Кишкар за 3 020 гривень. Загалом за два місяці проекту було продано більш як 20 лотів-зустрічей та зібрано 23 830 гривень на потреби волинських бійців.

«Приємно здивували всі учасники затії: й лоти, й покупці, й партнери. В наш нелегкий час щось надати безплатно мінімум 20 вечерь – це доволі смілива річ. Ми щиро вдячні партнерам за таку відданість добрій справі та довіру до волонтерського руху. Жоден учасник, до якого ми зверталися з пропозицією виставити його/її лотом, не відмовив. Навпаки, в деяких з’явився навіть азарт: вони хотіли «продаватися» повторно! А ще було дуже багато заявок від охочих з усіх куточків Волині, яких ми не змогли, на жаль, виставити як лоти. Уже не вистачало  сертифікатів на вечері, а просити їх оплатити самим – не вистачило нахабності. Але обов’язково це зробимо ближче до весни», – ділиться враженнями Юлія Євпак, голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Волонтери розповідають, що вже підготували наступний аукціон в допомогу війську, але чи будуть «продавати людей» – ще не кажуть, просять стежити за анонсами на їхніх сторінках в мережі Facebook.













 

Фото надали організатори

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром