Міськрада не дозволяє встановлювати нові атракціони

01 Лютого 2016, 19:30
1886

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки комунальному підприємству забороняють розміщувати нові атракціони та побудувати будку біля автодрому.

Про це розповів директор комунального підприємства «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» Віталій Цапюк під час засідання робочої групи з питань розробки концепцій розвитку парків у понеділок, 1 лютого.

Він зауважив, що утримання атракціонів – справа специфічна. А міська влада замість допомоги, навпаки, відбиває бажання працювати. Адже їм не дозволили встановити нові атракціони та побудувати будку біля автодрому.

Віталій Цапюк також розповів, що атракціон коштує близько 2 мільйони гривень. Термін його окупності – 7–8 років. Тому, говорячи про договір оренди, варто розглядати триваліший термін – близько 10 років. Аби орендар знав, що зможе повернути вкладенні інвестиції.

«Три роки тому ми купили вживаний атракціони у львівського бізнесмена. Він надав можливість розстрочити платіж. Проте для Луцька атракціонів стало забагато. Ми буди змушенні один продавати, бо на нього нульовий попит», – розповів Віталій Цапюк.

 Директор також додав, що підприємство готове вкласти гроші у побудову конче необхідного туалету у парку. Проте за умови, що міська влада дасть кредитні гарантії.

«Ми можемо розвиватися самостійно і своїми коштами, нам не треба допомоги фінансової, нам потрібне розуміння. Якщо міська рада буде гарантом, щоб взяти кредити – все можливо», – підкреслив Віталій Цапюк.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром