Луцьк, 8 липня: спека і злива, ДТП і фургон квітів

08 Липня 2015, 22:16
4676 Джерело: Фото спільноти "Я люблю Луцьк"

Дитмайданчик замість гаражів. Три самовільно встановлені гаражі на гостьовій стоянці по вул. Бенделіані, 1 будуть демонтовані протягом 10 днів. А на їх місці побудують дитячий майданчик.

Помирати стало дорожче. Тепер поховання у стандартній 2-метровій труні в 2-метровій ямі влітку становитиме 680,22 грн. Взимку смерть обійдеться ще дорожче – 804,11 грн. У міській раді пояснюють: збільшення вартості ритуальних послуг було вимушеним, оскільки вона не мінялась вже понад 2 роки, а заробітна плата і ціни на паливно-мастильні матеріали зросли.

ДТП без потерпілих. Рівненська траса в Луцьку виявилась надто вузькою для двох корейських «побратимів». Автомобіль «Деу Нексіа» врізався в «Деу Ланос», коли той повертав в сторону заправки.

Не помітив пішохода. На Соборності водій мікроавтобуса «Сіат», виїжджаючи від будинку №37, наїхав на пішохода, який проходив ззаду автомобіля. Обійшлося без серйозних жертв: потерпілому надали першу медичну допомогу і відправили додому.

План ремонту житлових будинків комунальники тепер узгоджуватимуть з мешканцями. Таке рішення виконкому Луцької міськради підтримали сьогодні. Для втілення цієї ідеї в життя тепер будуть організовуватися збори жителів багатоквартирних будинків, де кожен зможе висловити власні пропозиції з благоустрою свого будинку.

Оранжерея у фургоні. Квіти тепер можна купити поруч із РАЦСом – там припаркувався імпровізований магазин на колесах. Різноманітності товарів цього диво-фургончика позаздрить будь-яка квіткова поляна, в ньому можна знайти все: від ніжних дзвоників до декоративних кущів.

Автобусів №26 поменшає. У вихідні і святкові дні на маршруті №26 тепер буде курсувати 4 автобуси замість 5. Змінився і графік їх руху. До 20:00 вам доведеться чекати 26-й автобус 20 хвилин, а після 22:00 – 35-40 хвилин.

Під кінець спекотного дня у Луцьку пройшла легка гроза, але води традиційно багато - калюжі до 20 сантиметрів! Соцмережі знову "кишать" фотографіями і статусами про погоду - лучани перестали сердитися на погану зливову систему, а тішаться "Венеції під вікнами".

 

За матеріалами місцевих ЗМІ підготувала Іванна Сацик

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром