Соцмережі: як лучани вітали одне одного з Новим роком

01 Січня 2018, 09:20
Лучани вітають з Новим роком 8952
Лучани вітають з Новим роком

Святкувати Новий рік лучани почали ще по обіді 31 грудня. Саме тому підвечір стрічка Facebook рясніла новорічними привітаннями та побажаннями. А оскільки сьогодні вже 1 січня 2018 року, ці побажання починають здійснюватися!

Район.Луцьк зібрав для Вас найкращі новорічні привітання від лучан.

Привітання від редакторки мережі rayon.in.ua – журналістки Наталки Пахайчук

Активіст та громадський діяч Олег Бондарук показав мережі двох золотошерстих собак та закликав загадувати їм бажання. В рік собаки всі вони мають здійснитися!

Учасник АТО та волонтер Павло Ковальський закликав підняти келих шампанського за українських військових, та побажав усім бути сильними і не здаватися.

Режисерка театру-студії «Гармидер» Руслана Порицька поділилася здобутками театру за рік та побажала у 2018-му нових нагод для творчості!

Поетка Лєна Шторм написала римовані новорічні побажання!

А журналіст Мирослав Ватащук пішов проти системи і в рік собаки запостив прекрасного котика. 

«Нехай у новому році ніяка собака не зіпсує вам настрою!» – підписав світлину користувач.

Милим сімейним фото привітала з Новим роком речниця луцьких патрульних Ольга Бузулук.

Волонтер Руслан Теліпський почав новорічні святкування разом із сім'ями українських АТОвців. Перед самісіньким Новим роком Руслан опублікував відео спільного «гавкання» та закликав не забувати у свята про військових, що боронять Україну на сході. 

Колектив Район.Луцьк також долучається до новорічних привітань і бажає нашим читачам гарного настрою, зимової погоди та здійснення всіх загаданих у Новорічну ніч бажань!

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром