Луцький гурт потрапив у фінал найбільшого світового чемпіонату

01 Лютого 2016, 19:12
1721 Джерело: volyn.tabloyid.com

В Україні стартував грандіозний музичний конкурс The Global Battle Of The Bands, у другому турі якого до національного фіналу відбірали гурт із нашого міста ONE LIGHT INSIDE.

The Global Battle Of The Bands – це найбільший у світі живий музичний чемпіонат, який має на меті знайти та відкрити широкій аудиторії кращі таланти нештампованої музики, пише Таблоїд Волині.

За одинадцять років проведення GBOB Challenge став найповажнішим у світі живим музичним змаганням, куди загалом було залучено понад 50 000 музикантів.

В Україні цей проект є одним з небагатьох міжнародних конкурсів, що дає реальний шанс вітчизняним талантам на визнання і славу не тільки у рідній країні, але і у цілому світі. 

ONE LIGHT INSIDE – гурт, який пише власну музику, створює власний стиль і організовує неймовірні шоу на своїх концертах. За час свого існування хлопці відіграли чимало концертів у Польщі, Чехії, Австрії, Білорусі та Україні. Крім того, команда отримала почесне звання «Найкращий вокаліст» на шоу X-STAR у Білорусі.

Відео зняте за кулісами першого та другого відбіркового турів The Global Battle Of the Bands, що відбулися в Києві

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром