За скільки можна покататися на нових атракціонах в луцькому парку

09 Травня 2022, 12:00
Нові атракціони в Луцьку 13618
Нові атракціони в Луцьку

У Центральний парк Луцька нещодавно переїхав луна-парк, який раніше дарував емоції дітям в столиці.

Споруди розташували в діючому парку атракціонів, праворуч від оглядового колеса. Подивитися на атракціони прийшла і журналістка Район.Луцьк

Поки що тут діють дев’ять нових атракціонів. Порозважатися 10 хвилин на «Надувному батуті», «Батутній арені» та «Лабіринті дитячому» вартує 50 гривень. Таку ж суму треба буде викласти за 5 хвилин на «Дитячому човні», «Дитячих роботах», «Дитячому манежі коників» та «Веселих гірках». А от 3 хвилини катання та атракціонах «Лебеді» та «Батут банджо» обійдеться батькам у 60 гривень. 

До слова, на локації діють пільги для військовослужбовців, учасників тероборони та поліції. Будь-який атракціон для них вартуватиме 30 гривень. Щоправда, пільги діють лише за умови пред'явнення відповідного посвідчення. 

Працює парк розваг щоденно з 9:00 до 21:00.

До слова, це, ймовірно, лише частина луна-парку. Адже раніше директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль заявляв виданню ВолиньUA, що загалом в луна-парку мають діяти 39  атракціонів. Він зазначав, що для міста це безперечний плюс. Крім того, Борис Смаль розповідав, що до Луцька можуть переїхати також атракціони з Харкова. Але вони працюватимуть не у парку, адже орієнтовані на роботу на площах і у житлових кварталах. 

Тим часом, представник луцького парку атракціонів Павло Цапюк розповів Район.Луцьк, що деякі старі каруселі скоро вивезуть з міста. 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024