Через порив на тепломережі у Луцьку без гарячої води залишилось вісім будинків

04 Травня 2022, 16:00
Аварія 960
Аварія

У Луцьку вісім будинків залишились без гарячої води  через аварію на тепломережі.

Про це розповів Суспільному речник ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков.

На розі проспекту Відродження і вулиці Митрополита Шептицького у Луцьку комунальники ліквідовують витік на трубопроводах гарячого водопостачання, що виник під проїжджою частиною. Вісім будинків обласного центру без гарячої води.

З його слів, на місці події другий день працює аварійна бригада «Луцьктепла». Комунальники розкопали з двох боків проїжджої частини, замінюють труби протяжністю 25 метрів. Щоб усе поремонтувати без втручання в дорожнє полотно, потрібно замінити всю ділянку, яка проходить під дорогою, — каже Антон Безносиков.

Мешканка багатоповерхівки на вулиці Відродження, 4 Ольга Хурсенко розповідає, що третього та четвертого травня упродовж дня у її квартирі не має гарячої води.

Соціальна працівниця Тетяна Попова говорить, що без гарячої води незручно допомагати людям, якими опікується. Додає: гарячої води тут і на тому тижні теж не було, помити людину ми мусимо в каструлях воду гріти.

«Коли є повністю розкопана ділянка, працювати однозначно легше, потрібно просто поміняти труби», — речник ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков.

 З його слів, завершити роботи та відновити постачання гарячої води в оселі лучан планують до кінця дня четвертого травня.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром