У Луцьку розпочали приготування до опалювального сезону

03 Травня 2022, 17:40
Ремонтні роботи 880
Ремонтні роботи

У Луцьку вже розпочали підготовку до наступного опалювального сезону: на тепломережах проводять ремонтні роботи.

Про це повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

В рамках підготовки теплових мереж до прийдешнього опалювального сезону усі чотири бригади служби з ремонту устаткування теплових мереж виконують роботи на різних ділянках.

Так, одна з бригад завершила роботи із заміни аварійної ділянки теплової мережі від котельні на вулиці  Загородня, 3. Протяжність теплової мережі близько 50 м у двотрубному вираженні з діаметром подавальної труби 159 мм, а зворотної – 133 мм.

 

 

Теплова мережа від котельні на вулиці Загородня, 3
Теплова мережа від котельні на вулиці Загородня, 3

На іншому об’єкті – просп. Соборності, 30а – тривають роботи із заміни аварійної ділянки теплової мережі централізованого опалення та гарячого водопостачання протяжністю близько 40 м у чотиритрубному вираженні. Нині завершуються роботи на трубопроводах централізованого опалення, після чого ремонтна бригада розпочне роботи із заміни труб гарячого водопостачання.

Заміна ділянки мереж на проспекті Соборності, 30а
Заміна ділянки мереж на проспекті Соборності, 30а

На проспекті Відродження (поворот на вулиці Митрополита Шептицького) розпочато роботи із ліквідації витоку на трубопроводах гарячого водопостачання, що виник під проїжджою частиною. Для ліквідації витоку ділянка мережі протяжністю 46 м та діаметром 133 мм – 125 мм, яка розміщена під дорогою, підлягає заміні методом протягування.

Роботи також розпочато на розі вулиці Декабристів – вулиці Мазепи, де ремонтна бригада виконує роботи з перенесення аварійної ділянки мережі, де вже підготовлено траншею, а після влаштування лотків тут буде прокладено близько 30 м у чотиритрубному вираженні діаметрами 108 мм – 96 мм.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром