Волинські лісівники за період війни на потреби армії передали 19 транспортних засобів

03 Травня 2022, 12:07
Волинські лісівники за період війни на потреби армії передали допомоги майже на 2 мільйони гривень 722
Волинські лісівники за період війни на потреби армії передали допомоги майже на 2 мільйони гривень

Лісівники з самого початку війни забезпечували потреби ЗСУ, тероборони та інших формувань. 

Про це пишуть на сторінці Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Причому забезпечували чітко та оперативно. За що я вдячний кожному працівнику та працівниці нашої галузі – лісничим, майстрам лісу, людям на заготівельних роботах та виробництві, які щодня в лісі, які крім повноцінного виконання своїх основних завдань, взяли на себе відповідальність за охорону проїзних шляхів, блок-постів, кордону. Був період, коли наші працівники перебували на роботі майже добу, без відпочинку. І ніхто не те що не відмовився виконувати якісь завдання, а й навіть не скаржився», – йдеться на сторінці.

Окремо також дякують кожному директору підприємства, адміністративному складу лісгоспів. Практично всі люди з першого дня війни і до сьогодні лишилися на робочих місцях. У держлісгоспах не лише виконуються основні завдання, працює економіка, а й повноцінно ведеться волонтерська діяльність.

Волинський лісівник
Волинський лісівник

Назву такі цифри: за час війни держлісгоспи області за посередництвом обласних організацій профспілки та Товариства лісівників України надали різної гуманітарної допомоги на майже два мільйони гривень, передали на потреби армії та оборонних об’єднань ресурсу на загальну суму в межах десяти мільйонів гривень – 19 транспортних засобів. Чимало працівників мобілізували. 
«Багатьох із них знаю особисто, впевнений у їхній відповідальності та професійності. Дуже пишаюся нашим колективом!», – пишуть на сторінці лісівників.

Як лісівники Волині допомагають ЗСУ
Як лісівники Волині допомагають ЗСУ

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39