Футзальне свято у Луцьку: анонс «Різдвяної коляди-2018»

29 Грудня 2017, 17:30
Команда «Камаз-Агро» (у червоно-чорному) - єдиний суперліговий представник та один з фаворитів турніру 2861 Джерело: АМФВ
Команда «Камаз-Агро» (у червоно-чорному) - єдиний суперліговий представник та один з фаворитів турніру

Протягом 4-5 січня на майданчиках «Арени Спорт» відбудеться традиційний, уже четвертий за ліком турнір, у якому за призи змагатимуться 16 колективів.

Хтось буде осмислювати початок року, хтось – «відходити» від того початку, а волинський футзал гримітиме яскравими поєдинками уже перед першим уік-ендом «містера 2018». Уже вчетверте в історії на майданчиках «Арени Спорт» зіграють «Різдвяну коляду» – традиційні змагання, на яких «рубатимуться» як учасники чемпіонату області (від суперлігових до представників найнижчих за рангом дивізіонів), так і колективи, які в силу різних причин ще не виступають у сезонних турнірах під егідою АМФВ.

Провідним районом волинського футзалу під час турніру стане Горохівський район, з якого приїде одразу 5 колективів. Місто Луцьк і Млинівський район також матимуть далеко не одного представника. Найбільш цікаво те, що змагання дозволяють учасникам підсилюватися гравцями з будь-якої ліги. Тож повірте – команди з нижчих ліг здивують своїми складами!

Власне, чисто через «районні розбірки» спочатку варто розповісти про групу С, де жереб звів між собою одразу три команди з Горохівщини! Робити шоу «Мар’янівці» та Сергію Магері обов’язково допоможуть «Новатор» із сіл Смолява та Зелене (до слова, старожили турніру поряд з «Мідасом») та МФК «Горохів». А компанію цьому тріо складе луцька «Вікторія».

Півфіналісти Кубка Волині з «Мідаса» також гратимуть у непростому квартеті. Луцьк тут представлятиме «Сахарадо» (за чутками – підсилене рядом гравців з Суперліги), традиційно непоступливі ковельські «Козаки» та ще одна команда з Горохівщини – «Арсенал» (футзальна «суміш» одразу трьох сіл – Ощіва, Терешківців та Вільхівки).

Принципові протистояння просто заполонили цьогорічну «Різдвяну коляду». Так, «Олімпія» у групі В гратиме проти млинівської «Юності», яка й відправила колектив з Луцького району в Другу лігу під час кваліфікації. Не обійдеться й без «млинівського дербі», адже район у цьому квартеті представлятиме ще команда «Атлетик». Застрибнувши «в останній вагон» під час заявки на турнір, у групі також гратиме прилуцький «ШІгірюм».

Не обійдеться «Різдвяна коляда-2018» і без представників Суперліги: своєрідним «ферзем» групи D буде «Камаз-Агро» з Острожця. Компанію їм складуть «Горохів-Юніор», «Духче» (яке нарешті грає у чемпіонаті області з футзалу) та цікава команда «Рать» з Луцького району.

Команди гратимуть за класичною схемою у чотири групи. Двоє переможців кожного квартету змагатимуться за «Кубок Діда Мороза», треті та четверті колективи у групах – за «Кубок Снігуроньки». Ігри 4 січня розпочинатимуться з 11:00, а 5 січня – з 9:00. Тож і в уболівальників є шанс провести по-справжньому футзальні вихідні, спостерігаючи за командами на майданчиках «Арени-Спорт» - а там буде цікаво та реально гаряче!

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром