Соборності: за ніч у будинку з'являються по кілька тріщин

01 Лютого 2016, 09:27
2121

Поки тривають роботи з розробки проекту підсилення будівельних конструкцій аварійного будинку по проспекту Соборності, 20, оселі лучан руйнують на очах – за ніч в окремих квартирах з’являються по декілька тріщин.

Про це у коментарі Інфорційному агентству Волинські Новини розповів місцевий мешканець.

Нагадаємо, на несучих стінах будинку за адресою проспект Соборноті, 20 з’явилися тріщини. Під фундаментом підрядники вирили котлован, що призвело до того, що фундамент висить в повітрі. Цікаво, що будівництво 9-поверхівки здійснюється на ділянці, яка належить підприємству, до якого має стосунок депутат міської ради Сергій Була.

Про те, що будинок тріщить по швах, говорили ще 20 років тому. Саме тоді розпочалося будівництво на згаданій ділянці – забивалися бетонні палі.

На початку року стало відомо, що департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради уклав угоду із забудовником і науково-дослідним інститутом «Проект реконструкція» щодо розробки проекту підсилення будівельних конструкцій аварійного будинку по проспекту Соборності, 20.

Проте, поки владці затягують рішення проблеми, оселі місцевих мешканців руйнуються на очах.

«Квартира наша валиться з кожним днем все більше і більше. В мене в кімнаті за ніч з’явилось дві нові тріщини на стелі. Шпалери в квартирі відклеюються, плінтуси відлітають», - каже місцевий мешканець.

Чоловік додає, що 11 січня в квартирі встановили «маячки», які згодом знову потріскали. До того ж, почали лопати дверні коробки. Не витримують навантаження і тріщать стіни.

До слова, незважаючи на те, що квартири дев’ятиповерхівки руйнуються одна за одною, забудовник не зупиняє процес будівництва.








Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром