У Луцькому пологовому будинку з'явився новий інкубатор для порятунку новонароджених

27 Квітня 2022, 17:31
У Луцькому пологовому будинку з'явився новий інкубатор для порятунку новонароджених 618
У Луцькому пологовому будинку з'явився новий інкубатор для порятунку новонароджених

Нещодавно технічна база Луцького пологового будинку поповнилася новим обладнанням — транспортним інкубатором для новонароджених з кисневим обладнанням та транспортним респіратором.

 Він призначений для безпечного перевезення дітей, що потребують термінової медичної допомоги, а також для їх транспортування з одного відділення (операційної, пологової) до іншого. Про це йдеться на сайті Луцькради.

Апарат придбали за бюджетні кошти Луцької міської громади. Його вартість – 386, 8 тисяч гривень.

Новий інкубатор українського виробництва забезпечує комфортний температурний режим та надійний захист маляти від забрудненого повітря. Перевезення без втрати тепла може здійснюватися навіть при температурі навколишнього середовища у 0 градусів. Це забезпечується не тільки завдяки точній роботі нагрівальних елементів і конвекцією теплого повітря, а й завдяки подвійному акриловому склу.

Інкубатор може працювати як від змінного і постійного струму (12 або 24 В), так і автономно — до години від батареї.

Важливо, що цей транспортний інкубатор обладнаний респіратором та системою подачі кисню. За допомогою цього можна регулювати значення тиску під час вдиху та видиху, підтримувати постійне та рівномірне насиченням киснем.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром