Куди піти на останніх вихідних року у Луцьку

29 Грудня 2017, 13:58
Щаслива малеча 2924 Джерело: Розвиток дітей
Щаслива малеча

Передсвятковий та натхненний грудень підходить до кінця, усюди панує новорічна атмосфера та піднесений настрій.

Якщо ви не знаєте, куди піти із своєю малечею у останній вікенд 2017-го року, 29-31 грудня, то ви не даремно читаєте цю публікацію. 

Район.Луцьк підготував для вас підбірку корисних та цікавих як для дітей, так і для їх батьків, розваг.

П’ЯТНИЦЯ, 29 ГРУДНЯ

Новорічні ранки у ПортCity

Час: 14:00

Місце: ПортCity (Сухомлинського, 1)

Вартість: 75 гривень (можна на рецепції арени розваг GeneratorCity)

На арені розваг GeneratorCity організовують грандіозні новорічні свята для дітей. Усіх охочих запрошують на цікаві ранки з чудовою розважальною програмою.

На арені розваг GeneratorCity з 27 по 29 грудня о 14 годині відбуватимуться новорічні ранки для дітей. Запрошують класи, групи дитсадіків, або ж просто родини відвідати цікаву подію. Дід Мороз та Снігурка, великі ростові фігури, незабутня анімаційна програма, солодкі подарунки та багато іншого.

Новорічні ранки у Луцьку
Новорічні ранки у Луцьку

Мультфільм «Таємне життя комах»

Час: 15:00, 17:25

Місце: Кінотеатр «PREMIER CITY» (вул. Сухомлинського, 1)

Тривалість: 77 хвилин

Поява Аполлона, цвіркуна-блазня з великим серцем, у містечку Малі комахи, порушує життя королівства напередодні ювілею комашиної королеви Маргарити. Тож коли кузен королеви разом з поплічниками вирішує підступом захопити трон та викрасти королеву, у всьому звинувачують Аполлона. Щоб виправдатись, цвіркун вирішує допомогти бджілці Міреллі та своїм новим друзям звільнити королеву і перешкодити диявольським планам її зрадливого кузена. Це буде дуже небезпечна місія, і комашкам доведеться подолати багато перешкод на цьому шляху.

СУБОТА, 30 ГРУДНЯ

Виставка «Символи різдвяних свят»

Час: протягом дня

Місце: Волинський краєзнавчий музей  (вул. Шопена, 20)

У виставковій залі музею розміщені вертепні шопки, зірки, дідухи, маски ряджених, твори декоративно-ужиткового мистецтва на різдвяну тематику, виконані переважно з природних матеріалів учасниками Дванадцятого обласного конкурсу різдвяно-новорічної атрибутики «Символи різдвяних свят».

На виставці також демонструють етнографічні пам’ятки зі збірки Волинського краєзнавчого музею, які представляють українські традиційні атрибути обрядодійств та невід’ємні елементи святкувань Свят-вечора, Різдва, Щедрухи і Василя, Водохреща.

Звернули увагу й на атрибути святкування Різдва у світі, які використовують українці сьогодні: різдвяні віночки, іграшки, гірлянди та інший святковий декор.

Симіоли різдвяних свят
Симіоли різдвяних свят

Різдвяна майстерня

Місце: Палац культури міста Луцька ( другий корпус, вул. Богдана Хмельницького, 1а)

Громадська організація «Рукотвори Волині» організовує майстер-класи для дітей з виготовлення новорічної та різдвяної атрибутики.

Різдвяна майстерня
Різдвяна майстерня

НЕДІЛЯ, 31 ГРУДНЯ

Музей технічного прогресу
 
Місце: Adrenalin City (Карбишева, 1)
 
Вартість: для дітей – 35 гривень, для дорослих – 45
 
У музеї представлений хронограф з ілюстраціями та зразками найважливіших винаходів людства. Мета створення такого музею є благородною і несе в собі як просвітницький характер, так і популяризацію досягнень людства загалом. Адже щороку в світі з’являються все нові винаходи, відбувається швидкий перехід до нанотехнологій. Завданням музею є збереження раритетних експонатів для майбутніх поколінь, що характеризують цілі епохи науково-технічного прогресу.
 
Музей технічного прогресу
Музей технічного прогресу
 
Стрічковий лабіринт «Хамелеон»

Місце: Adrenalin City (Карбишева, 1)

Вартість: 35 гривень

Між входом і виходом – 100 кілометрів кольорових стрічок, заплутаних ходів та яскравих вражень.
Немов візерунки з дитячого калейдоскопа бачить людина в стрічковому лабіринті. Тут немає ніяких звичних для лабіринтів орієнтирів: кімнат і закутків, які допомагають вибратися з простору. Стіни, підлога і стеля червоного кольору – перехід між ними непомітний для ока. Заплутані ходи з яскравих стрічок створюють ефект нескінченності і невагомості.
 
Стрічковий лабіринт «Хамелеон»
Стрічковий лабіринт «Хамелеон»

 
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром