Вулиця Ветеранів: 19 школа буде з новим дахом

08 Липня 2015, 17:00
6723

Вже другий тиждень четверо чоловіків «в самому розквіті сил» майже живуть на даху школи №19. Працівники ПП «Престиж-Захід-Сервіс» ремонтують покрівлю закладу, виконуючи доручення Луцької міської ради.

За 10 днів на даху вони встигли не лише отримати коричнево-золотий відтінок шкіри, але й виконали чимало роботи, не зважаючи на нестерпну спеку. Зокрема, здерли старе покриття, постелили геотекстиль і вже почали викладати білосніжну полівінхлоридну мембрану.

Вона, за словами майстра, служитиме в кілька разів довше, ніж старе покриття, а ще така мембрана відбиває ультрафіолет, тому будівельники на даху не розлучаються з сонцезахисними окулярами.

Засмаглі «Карлсони» розповіли, що працювати в таких погодних умовах дуже складно, в понеділок на даху було 38 градусів по Цельсію. Для того, щоб хоч якось полегшити собі працю, чоловіки приходять на роботу ще на світанку і працюють до заходу сонця, а вдень відпочивають в холодках. Це не дуже зручно, але діватись нікуди – за тиждень бригада вже повинна починати ремонт на даху сусідньої 10-ї школи.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром