У Луцьку приводять до ладу фонтани: чи працюватимуть вони в умовах війни

17 Квітня 2022, 14:00
Луцькі фонтани приводять до ладу 512
Луцькі фонтани приводять до ладу

У Луцьку приводять до ладу шість міських фонтанів.

Про це пише Суспільне.

Водограї очищають і готують до роботи працівники комунального підприємства «Луцькводоканал»», – розповіла  речниця Ольга Федоренко.

Майстри впорядковують системи постачання води, фарбують і герметизують шви на фонтанах, а також зчищають наліт із мармурових плит та прибирають всю площу фонтанів.

Готують до ввімкнення каскадний фонтан, що в Центральному парку культури та відпочинку, – зазначив майстер «Луцькводоканалу» Олексій Ковальчук. Майстри підприємства чистять фонтани від вапняного нальоту та іржі.

На іншому водограї, що знаходиться у сквері генерала Алмазова біля гімназії № 4, комунальники очищають форсунки – пристрої для розпилення води, – каже працівник КП «Луцькводоканал» Валентин Матіюк.

«Перевірили стан форсунок та замінили несправні на нові і на центральному світломузичному фонтані. Також майстри оновлюють лавки навколо, перевіряють справність електрики і налаштовують системи», – говорить працівник Микола Малик.

Чи будуть в умовах воєнного стану працювати в Луцьку фонтани – вирішуватиме міська влада, – зазначила речниця «Луцькводоканалу» Ольги Федоренко.

«У нас є шість фонтанів, усі вони проходять профілактичний період. Всі роботи проводяться силами підприємства, бо у нас достатньо кваліфіковані працівники, є матеріально-технічна база», – додала речниця.

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024