Тарасова: дорогу не ремонтували 35 років

29 Січня 2016, 12:26
2184 Джерело: volynpost.com

На вулиці Тарасова 35 років тому проклали асфальт, за цей час дорога перетворилася на суцільну руїну, а жителі ніяк не дочекаються ремонту.

Проблемою поділилася на інтернет-ресурсі «Відкрите місто» Соломія Захарчук.

«35 років тому наші дорогі ветерани домоглись довгоочікуваного першого і останнього асфальтування вулиці Тарасова  завдовжки кілометр. За такий величезний проміжок часу вулиця стала схожа на руїну (особливо починаючи від середини аж до вулиці Лисенка)», – пише лучанка.

За її словами,  фури вагою в 5 тонн які їздили вулицею по кілька разів на день протягом багатьох років, розбили її ще більше.

«Попри численні скарги мешканців, суди та телебачення, лише півроку тому ці величезні машини припинили тут свій маршрут», – стверджує Соломія Захарчук.

У період дощів через багаточисельні ями на дорозі хоч бери і «плавай», бо пройти навіть по бордюру неможливо, нарікає жителька вулиці.

«Неодноразово жителі вулиці Тарасова зверталися до міського голови з проханням прийняти міри та відремонтувати дорогу, на що Микола Романюк відповів, що в 2015 році цей план буде виконано! Та такі обіцянки, на вагу золота, чекаємо вже надто довго! Хотілось би якнайшвидше побачити позитивні зміни, адже нам не байдужа доля того місця, де ми проживаємо і де будуть проживати наші діти!» –  просить лучанка.

Коментарі
29 Січня 2016, 16:46
давно пропонувли скластись всім і зборудвати дорогу там живуть далеко не бідні люди....
29 Січня 2016, 16:59
Якщо ви думаєте , що в приватних секторах живуть тільки далеко не бідні, то ви помиляєтеся.В цьому районі асфлатного покриття майже немає.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024