Хурсенка: сталася ДТП через відсутність дорожнього знаку

24 Грудня 2017, 09:20
ДТП через відсутність знаку 4853
ДТП через відсутність знаку

Через відсутність дорожнього знаку на перехресті вулиць Хурсенка і Мазепи у Луцьку сталася ДТП. 

На щастя, обійшлося без жертв і водій жодного з автомобілів не отримав тілесних ушкоджень. Про це у Facebook повідомив лучанин Сергій Шараєвський. Постраждалий у транспортній пригоді є його другом.

Друг дописувача рухався по вулиці Мазепи, коли справа, з вулиці Хурсенка виїхало інше авто, і вдарилося йому в бік. Водій автівки на Хурсенка не надав перевагу у русі. Згодом виявилося, що на цій вулиці нема відповідного знаку «Дати дорогу», що робить перехрестя перетином рівнозначних доріг, і винуватцем ДТП є вже зовсім інший водій. 

«Викликали поліцію. І виявляється... На Хурсенка відсутній знак «Уступіть дорогу», що автоматично робить це місце перехрестям рівнозначних доріг. І, відповідно, мій знайомий залишається винним. Поліцейські знизують плечима. Мовляв, що ми зробимо, діємо відповідно до ситуації. Оскільки судитися з державою довго і бажання не було, а визнавати свою вину теж якось неправильно, то розійшлися по мирному. Але машина пошкоджена, настрій зіпсовано», – пише Сергій Шараєвський. 

За його словами, ще в червні 2015 року на вулиці був такий знак. Також на дорозі є знак, що чітко визначає вулицю Мазепи головною дорогою.

Вирішити проблему лучанин просить департамент ЖКГ. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром