Лучанин Руслан Теліпський покаже свої «50 сторінок атласу»

29 Січня 2016, 10:04
3660

Відбудеться публічна презентація благодійної виставки-продажу авторських світлин волонтера та громадського діяча Руслана Теліпського «50 сторінок атласу».

Виставку відкриють у понеділок, 1 лютого, о 16:00 в рамках проекту «Меценати для солдата» у співпраці з управлінням культури в арт-галереї «Луцьк», що на вулиці Богдана Хмельницького, 1, повідомляють організатори.

Виставку приурочено до 35-ліття автора і нещодавньої знаменної події в житті волонтера – візиту у ювілейну 50-у країну світу.

Руслан Теліпський – мандрівник, шевченкознавець і фотограф-монументаліст. Автор хоче поділитися з лучанами своїм цікавим доробком, надихнути кожного на мандри, розказати секрети, як можна довго та дешево мандрувати, розповісти цікаві історії з власного досвіду. На  фотокартинах будуть представлені цікаві ракурси людей, а також агломерації, природа, визначні та історичні місця, різні краєвиди, життя української діаспори та цікаві миттєвості, що упродовж 10 років автор побачив на власні очі і закарбував на камеру.

Виставка– благодійна, будь-яку світлину можна буде замовити і придбати. Частину виручених коштів скерують для учасників АТО і сімей загиблих Героїв в рамках проекту «Меценати для солдата».

Для Руслана Теліпського кожна країна – це як чергова нова сторінка в найулюбленішій для нього  книзі – атласі. Тому назва говорить сама за себе. Автор сподівається, що фотовиставка  «50 сторінок атласу»  викличе  зацікавлення серед усіх, хто також любить мандрувати – від  школярів до пенсіонерів.

Виставка діятиме з 1 до 29 лютого 2016 року.

Мандрівний фотограф Руслан Теліпський
Мандрівний фотограф Руслан Теліпський

Фотороботи автора виставки  «50 сторінок атласу»




Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром