«Щоб нас почули, треба припинити теплопостачання?», – Валентина Малютіна

22 Грудня 2017, 11:59
Центральний офіс «Луцьктепла» 2870
Центральний офіс «Луцьктепла»

«Луцьктепло» входить в святковий період не зовсім зі святковим настроєм.

Про це заявила директорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна на сесії Луцькради 22 грудня.

«Ми гарантуємо, що на свята в домівках лучан буде тепло, але що буде далі – не знаємо. Всі піврічні переписки, заяви, судові справи, звернення у всі інстанції не дали ніяких результатів. Дії представника виконавчої служби Шевченка є незаконними. Він не виконав наказ Господарського суду Рівненської області щодо розблокування рахунків», – зауважила Малютіна.

За словами директорки «Луцьктепла», попри всі негаразди підприємства всю заборгованість із найбільшими кредиторами врегулювали. Комунальне підприємство могло б вже працювати повноцінно, однак через ігнорування Шевченком рішення суду, через відписки, не можуть цього зробити. Тобто офіційної відповіді «Луцьктепло» не отримало, тому перебуває в критичній ситуації.

«Ми не можемо достукатися до обласної влади. Таке відчуття, що нікого немає на робочому місці. Ми не знаємо, як забезпечити лучан теплом. Ми просто просимо виконання судової ухвали, і все. Тому що зарплати немає і люди вже завтра можуть не вийти на роботу. Нам що відключити теплопостачання, аби нас почули, чи як?», – запитала Валентина Малютіна.

Читайте також: Луцьк може стати «другим Алчевськом»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром