Виявили підроблену горілку і сигарети на півмільйона гривень

28 Січня 2016, 13:28
2371

У міському складі виявили фальсифіковану горілку на півмільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області в рамках кримінального провадження та в ході операції «Акциз 2016» провели обшук складського приміщення у місті Луцьк.

Як з’ясувалося під час обшуку, в приміщенні складу, який не внесений в Єдиний державний реєстр місць зберігання підакцизної продукції, незаконно зберігалося понад 5 тисяч пляшок різних об’ємів фальсифікованої алкогольної продукції, що маркувалися акцизними марками з ознаками підробки та десятилітрові ємкості повністю заповнені рідиною з характерним запахом спирту.

Підроблена горілка містила етикетки відомих українських виробників. Орієнтовна вартість вилученого сурогату – приблизно 400 тисяч гривень. Водночас, правоохоронці вилучили понад 7 тисяч пачок тютюнових виробів теж популярних брендів, орієнтовна вартість яких становить 100 тисяч гривень.

Вказані підакцизні товари зловмисники планували реалізувати через роздрібні торгівельні мережі Волинської області. Наразі вирішується питання про призначення експертиз, триває слідство.


Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром