У мешканців зоопарку з’явилися перші меценати

28 Січня 2016, 11:32
2155 Джерело: facebook.com

Мешканців зоопарку утримуватимуть за рахунок спонсорів.

Першими підопічними меценатів стали леви та канюки, повідомляють на сторінці зоопарку у Facebook.

За словами директора КП «Луцький зоопарк» Людмили Денисенко, охочі фінансово посприяти у діяльності комунального підприємства самі проявили ініціативу. Бажання опікуватися левами є у спільного українсько-словацького підприємства з луцькою пропискою ПрАТ СП «ТЕРІХЕМ-ЛУЦЬК», яке є виробником двовісно (біаксіально)-орієнтованих поліпропіленових плівок. А канюкам звичайним фінансово допомагатиме ТзОВ «Луцькпласт», що спеціалізується на випускові пластин, труб і профілів із пластмаси.

Подібна практика є в інших зоопарках України. А прийшла вона до нас із Європи. Юридично оформлені стосунки виглядають так: між закладом та підприємством чи фізичною особою підписується договір опіки, який може мати різні часові рамки (за бажанням та можливостями доброчинців). Натомість меценат отримує розміщення реклами фірми на тому вольєрі, де живе взята під патронат тварина.

Отож, із 1 лютого для левів спонсори виділятимуть п’ять тисяч гривень щомісяця, а для канюків – по чотириста. Чітких термінів меценатства не обговорювали, однак наголошували на тривалій співпраці.







Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром