Волі: перила біля будинку зробили з металобрухту

27 Січня 2016, 15:17
2831 Джерело: youtube.com

На проспекті Волі мешканці  будинку № 60 нарікають на ремонтні сюрпризи: зрізали старі перила біля під’їзду і зварили конструкцію з металобрухту з великими дірами знизу.

Такою проблемою поділилася Ольга Орлова на інтернет-ресурсі «Відкрите місто»

Нагадаємо, комунальники пообіцяли відремонтувати сходи до будинків на проспекті Волі, 60 і 56. Мешканці казали, що були випадки, коли перехожі травмувалися на цих сходах. Микола Гарбарчук, директор ЖКП  № 7 пообіцяв, що до кінця 2015 року буде закінчено проектну документацію щодо цих двох будинках.

«Проблема ніби почала вирішуватись, але документація і тендери робились і проходили півроку, аж до грудня! Ну добре, хай уже так! Ми погодились чекати до весни, але ні!!! О диво! У січні, нам приїхали і заварили прохід на сходах», – емоційно пише мешканка будинку № 60.

Вона розповідає, що такі незручності можна було б потерпіти, але тут на мешканців чекав сюрприз – зрізали перила на самих сходах.

«Просто парадокс. Після мого повідомлення в ЖКГ найнятий підрядник таки приїхав і приварив перила на сходах і поварили «угольники» на сходах, але тепер уже зрізали старі перила біля під’їзду і зварили якусь конструкцію з металобрухту з великими дірами знизу», – описує Ольга Орлова.

Тепер, виходячи з під’їзду, можна посковзнутися і впасти вниз, а в під’їзді живе чимало дітей.

«Чому у нас все так. Невже не можна робити нормально і навіщо було зрізати те, що ще добротно трималось? Чому півроку ніхто не спішив робити, а зиму раптово приспічило? Коли у нас буде порядок?» – ставить запитання лучанка.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024