Відомо, хто переміг у луцькому турнірі гри «Криївка»

17 Грудня 2017, 14:05
2227

У Луцьку відбувся турнір гри «Криївка» серед школярів міста Луцька.

Учні змагались у суботу, 16 грудня.

У змаганні взяли участь представники дев’яти міських шкіл та ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Упродовж турніру діяла індивідуальна рейтингова система: представники одного навчального закладу перебували у різних командах і мали змогу заробляти бали у «скарбничку» своєї альма-матер. За результатами трьох ігор до фіналу потрапили ті навчальні заклади, які у сумі здобули найбільшу кількість балів.

Отож, перемогу у турнірі, почесний кубок і медалі отримала команда Луцького навчально-виховного комплексу №9; друге місце у змаганні посіли представники гімназії №18; третіми стали учні загальноосвітньої школи №25.

Після завершення турніру команди-учасники отримали подяки від Центру національно-патріотичного виховання та подарункові сертифікати від мережі піцерій «Solo». На призерів турніру чекали почесні медалі та книги
Юрка Журавля «Битва за рідну землю».

За допомогу в організації турніру висловлюємо вдячність Факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки, мережі піцерій «Solo» та ГО «Національний Альянс».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром