Куди дівається тепло з квартир

26 Січня 2016, 15:47
2240

З 1 до 24 січня ДКП «Луцьктепло» передали 100 повідомлень, у яких мешканці скаржилися на погане теплопостачання.

Про це повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як під час оперативної наради у вівторок, 26 січня.

Вона розповіла, що найбільше нарікали на проблеми із теплопостачанням мешканці вулиці Теремнівська, 93, Шкільна, 14, Федорова, 6, Конякіна, 21, 25-А, Відродження, 11, 30, Воїнів-інтернаціоналістів, 2, 4, 48, 184 та Кравчука, 22.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що скарг справді  чимало, тому попросив працівників ретельніше ставитися до своєї роботи.

«Розумію, що працівники підприємства доволі серйозно стежать за тепловим режимом, але може бути таке, що кудись температури і не додають. Тому прошу це взяти під поточний контроль», – зазначив Тарас Яковлев.

Окрім того, за словами заступника, причиною «недоопалення» будинків може стати самостійне регулювання системи подачі у тих помешканнях, де встановлені теплові лічильники.

«Багато людей поставили теплові лічильники і самі пробують регулювати систему подачі, щоб зекономити. Це не завжди виходить якісно, тому часто будинок не достатньо опалюється», – вважає перший заступник.

Нещодавно депутати міської ради відвідали п’ять котелень підприємства, оцінили стан обладнання та вникали в специфіку роботи теплових пунктів.

Нагадаємо, екс-директора «Луцьктепло» спіймали п’яним за кермом і зі зброєю.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024