«Якщо ви крутий і багатий – платіть», – в’їзд у Старе місто обмежать

26 Січня 2016, 11:38
1791

На території Старого міста з першого березня паркування стане платним, а з першого червня почне діяти система болардів.

Про це розповів заступник міського голови Сергій Григоренко 26 січня під час оперативної наради.

«Сьогодні транспорт розміщують по території Старого міста хаотично. З цим треба боротися. Якщо ви крутий і багатий – ставте свою новеньку автівку і платіть, якщо ж не маєте багато грошей – гуляйте, дихайте свіжим повітрям у складі екскурсій чи самостійно», – зауважив Сергій Григоренко.

Платне паркування не стосуватиметься мешканців Старого міста і тих підприємців, які там зареєстровані. До того, як увести електронну систему болардів, планують влаштувати сприятливі умови для кільцевого руху транспорту. Для цього хочуть відремонтувати вулицю Кафедральну до виїзду на Данила Галицького. Окрім того, у квітні-червні планують ремонт частини вулиці Плитниця.

Довідково. Болард – автоматичний пристрій, призначений для обмеження в’їзду транспортних засобів, або резервування місць для паркування; протитаранні висувні стовпи, вмонтовані в дорожнє покриття, які по сигналу пульта перекривають проїжджу частину за допомогою висувного елемента циліндричної форми.

Коментарі
26 Січня 2016, 14:58
І тут хочуть обдерти автовласників. Де у нас можна припаркуватися в районі центрального універмагу, площі Злуки? Став автомобіль не відомо де і шуруй пішки 1,5 км. Оце європейський підхід. Стидно повинно бути тим, хто цю абсурдну ідею проштовхує.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром