Уперше для споживачів газу в Центрах обслуговування клієнтів відбудеться День клієнта

15 Грудня 2017, 16:56
Центр обслуговування клієнтів «Волиньгазу» 2864
Центр обслуговування клієнтів «Волиньгазу»

Уперше в сучасних Центрах обслуговування клієнтів нового формату відбудеться «День клієнта» для усіх споживачів газу. Святкування проходитиме з 18 до 22 грудня в Центрі обслуговування клієнтів у м.Луцьку (просп. Молоді, 14 А), у Нововолинському відділенні (вул.Островського, 56 ), Володимир-Волинському відділенні (вул. Сагайдачного, 85. ) та Ковельському (пр. С.Бандери, 34). На клієнтів чекають розіграші, конкурси і корисні подарунки.

Взяти участь у святкуванні «Дня клієнта» матимуть змогу всі споживачі, котрі в дні проведення завітають до Центру обслуговування та абонентських відділів. На клієнтів чекають розіграші та подарунки від компанії: фірмові чашки, ялинкові прикраси, брендовані ручки, магніти та наліпки з корисною інформацією. Окрім того, смачненькі сюрпризи та повітряні кульки отримають і наймолодші – дітки, котрі разом з батьками прийдуть в Центри обслуговування.

«Уперше ми проводимо для наших клієнтів таке свято, дати обрані не випадково, адже передноворічний час – час подарунків. Ми дбаємо про наших клієнтів і саме тому вирішили потішити їх і зробити приємність – організувати ось таке свято», - каже начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Важливо, що кожен відвідувач центру обслуговування та районних відділень ПАТ «Волиньгаз" може оцінити якість обслуговування – заповнивши спеціальну анкету. Опитування проводиться анонімно, а анкети споживачі зможуть залишити в спеціальному контейнері в приміщенні ПАТ «Волиньгаз». Серед споживачів, які заповнять анкети також буде проведено розіграш подарунків.

Окрім того, в програмі Дня клієнта передбачені розіграші, конкурси, а для дітей - вікторина:

18-22 грудня:

Усі споживачі природного газу, які в ці дні завітають до Центру обслуговування клієнтів та зареєструються в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua через систему “Тонкий клієнт”,  стануть учасниками розіграшу цінних та корисних подарунків під час першого в Україні «Дня клієнта» для споживачів газу. Розіграші будуть відбуватись наприкінці кожного дня.

18-22 грудня:

Усі діти, які відвідають Центр обслуговування клієнтів, отримають повітряні кульки та солодкі гостинці.

18-22 грудня:

Приємний сюрприз для клієнтів, які правильно розгадають кросворд на останній сторінці газети «104 інфо». Покажіть цього дня заповнений кросворд фахівцю на ресепшені Центру обслуговування клієнтів. За правильні відповіді гарантовано отримайте солодкий сувенір та яскравий подарунок до новорічних свят.

18-22 грудня:

Споживачі, які оцінять якісь послуг та заповнять спеціальну анкету в Центрі обслуговування клієнтів отримають до «Дня клієнта» корисний сувенір та стануть учасниками розіграшу цінних подарунків. Розіграші будуть відбуватися в кінці кожного дня.

18 -22 грудня:

Усі споживачі газу, які в ці дні будуть телефонувати на мобільний телефон Контакт Центру, автоматично стануть учасниками розіграшу цінних та корисних подарунків. Розіграші будуть відбуватись наприкінці кожного дня.

19 грудня:

Відбудеться розіграш смартфону Samsung J5 серед клієнтів, які подали свої показання лічильника через СМС на короткий номер 7104 у період з 30.11.2017 р. по 05.12.2017 р.

19 грудня:

У рамках першого в Україні «Дня клієнта» наймолодші відвідувачі зможуть взяти участь в інтерактивній грі, вікторині, а також ознайомитися з роботою Центру обслуговування клієнтів (екскурсія) та поспілкуватись з фахівцями у якості клієнта.

22 грудня:

Серед найбільш лояльних та дисциплінованих клієнтів, які вчасно передають показники лічильника через альтернативні канали обслуговування Контакт Центру та вчасно сплачують за послуги газопостачання буде розіграно цінні та корисні подарунки.

Довідка. У області  сервісами ПАТ «Волиньгаз» для вирішення газових питань користується понад  70% споживачів. Компанія постачає блакитне паливо 242 тисячам родин волинян. У липні цього року вперше провела акцію "Смартфон за СМС". Із майже 17 тисяч споживачів, які надіслали СМС-повідомлення, переможцем став лучанин Роман!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром