Тролейбусники вимагають збільшити кількість транспорту на лініях

25 Січня 2016, 15:38
2112

Водії тролейбусних маршрутів № 8 та № 9 просять збільшити кількість транспорту на лініях, що принесе більше доходів Луцькому підприємству електротранспорту.

Таку думку вони озвучили під час громадських слухань з обговорення проекту рішення виконавчого комітету міськради «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)» у понеділок, 25 січня.

Водій тролейбуса Віктор стверджує, що транспорт їздить у густозаселений район Луцька. Підприємство могло заробляти значні кошти за перевезення, проте городяни лише скаржаться на тролейбусників.

«Це наші гроші. Треба зменшити кількість зупинок, натомість збільшити кількість транспорту. Коли між тролейбусами розрив більш ніж 20 хвилин, лучани не можуть їх дочекатися. Наш пасажир надає перевагу маршруткам», – констатує Віктор.

Начальник економічно-фінансового відділу Луцького підприємства електротранспорту Ірина Ковальчук запевнила, що підприємство переглядає рентабельність введення певних зупинок у місті. Вона також зазначила, що кількість платоспроможних пасажирів з 2014 року  до 20150-го  збільшилася на 3 мільйони осіб.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром