Активісти затримали крадія і отримали за це нагороди

25 Січня 2016, 15:27
1702

Начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз відзначив роботу громадських активістів, які надають поліцейським допомогу з охорони громадського порядку в обласному центрі.

 Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

«У Луцьку діє ряд громадських організації, які надають допомогу у забезпеченні правопорядку у місті. В нас вже є кілька практичних результатів, коли представники громадських організації безпосередньо затримують злочинів на місці події», – розповідає Ігор Муковоз, начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області.
 
Цього разу активісти затримали злодія на гарячому під час крадіжки з автомобіля. Відповідно до інструкції, на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Як результат, зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
 

«Зараз вже встановлено, що це далеко не перший злочин, який скоїла ця особа. За місцем його проживання поліцейські вилучили ряд речей, які він викрав з автомобілів раніше. Всі ці факти задокументовані, й нині триває досудове розслідування», – повідомив Ігор Муковоз. 
 

Керівник луцької поліції подякував за роботу активістам громадського формування «Самооборона Волинь» і вручив активістам грамоти й  подарунки.





Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром