Лучанка стверджує, що поліцейські штрафують за «подвійними стандартами»

25 Січня 2016, 14:04
2110 Джерело: opencity.in.ua

Городянка припаркувалася на вулиці Стрілецькій неподалік перехрестя з круговим рухом, через 5 хвилин виявила на лобовому склі свого автомобіля попередження від патрульної поліції про неправильне паркування, тоді як на тій же вулиці власникам дорогих авто не вручають «листи щастя».

Про це вона розповіла анонімно під ніком Juu Bee на інтернет-ресурсі «Відкрите місто».

«Сьогодні на тому ж місці спокійно стояли припарковані джип «Інфініті», джип «Хюндай», легкові «БМВ» та «Фольксваген» з блакитним номером . Протягом години поруч проїжджали 2 автомобіля патрульної поліції, проте ні одна з них не зупинилась, попереджень не виписували, евакуатора не викликали», – пише лучанка.

Вона приходить до висновку, що «якісь подвійні стандарти – модні та працівники міліції як паркувались де попало, так і паркуються, а прості люди повинні платити і за себе, і за модних».

«Якщо вже про патрульну поліцію так кричать в ЗМІ, то нехай від неї буде якийсь толк, а не так, як завжди! Чому вони і далі бояться виписувати попередження і штрафи власникам модних автомобілів? А то цикнули тихенько попередження самому простенькому автомобілю  – і втекли!» – не стримує емоцій лучанка. 

Коментарі
25 Січня 2016, 17:34
Бо власники дорогих авто платять безпосередньо...
25 Січня 2016, 18:29
ПИДТВЕРДЖУЮ МАШИНИ ПОСТИЙНО СТОЯТЬ БИЛЯ СНУ А ИХ НЕ ШТРАФУЮТЬ БО ВОНИ Е СТУДЕНТАМИ СТАЦИОНАРНИКАМИ ЩО ЗАБОРОНЕНО ЗАКОНОМ
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром