Ковельська: затримали молодиків, які буянили у сауні

25 Січня 2016, 12:10
2130 Джерело: facebook.com

Близько 2 години ночі надійшов виклик з вулиці Ковельської, 1, жінка заявила, що її обікрала та погрожувала вбити група з чотирьох осіб.

Про це повідомила Патрульна поліція Луцька у Facebook.

Патрульні оперативно прибули на місце події. З’ясувалося, що четверо молодих хлопців  у сауні розпивали алкогольні напої, потім відмовилися оплачувати за проведений там час, заволоділи мобільним телефоном адміністратора, нанесли їй тілесні ушкодження та погрожували предметом, схожим на пістолет.

По гарячих слідах патрульні затримали одного з правопорушників у прилеглих дворах, привели до потерпілої, яка його впізнала. Затриманого розпитали, куди пішли ще троє осіб. Потому передали орієнтування іншим поліцейським.

Командир першої роти з патрульним пішли вгору по вулиці Лесі Українки. Біля Театрального майдану зустріли трьох підозрілих осіб. Саме тут до патрульних приєднались представники «Самооборони Волині», які згодом допомогли при затриманні.

Поліцейські попросили чоловіків показати всі речі, які вони мали при собі. Хлопці були вдягнені у спортивні костюми та чорні шапки, саме про такий одяг у нападників повідомила заявниця. При поверхневому огляді в одного з них виявили пістолет, який одразу ж вилучили. При затриманні особи чинили опір.

Спочатку їх доставили на місце пригоди на вулицю Ковельську, 1. Потерпіла всіх нападників упізнала.

Правопорушників відвезли на освідування в наркодиспансер та в міськвідділ. Наразі чекають кваліфікацію цього правопорушення від слідчих.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром