Патрульні прилаштували інваліда-безхатька у церкву

25 Січня 2016, 10:10
2306 Джерело: facebook.com

Патрульні за викликом прибули на залізничний вокзал і допомогли інваліду на візочку знайти нове житло.

Про це розповідає Патрульна поліця Луцька у Facebook.

Поліцейські завантажили візок в багажник, а чоловіка посадили на заднє сидіння. Гість у віці близько 35 років розповів, що він їздить Україною, відвідує храми, зараз приїхав сюди, тому що шукає собі притулок. Рідні відвернулись від молодого чоловіка відтоді, як став інвалідом, постійного місця проживання він не має, тож змушений їздити по різних містах, жебракуючи.

Порадившись, патрульні привезли чоловіка в центр для бездомних при церкві Фіміам. Тут йому запропонували ночівлю та тривале проживання, однак для цього потрібно було привезти довідки про стан здоров’я з тубдиспансеру та інфекційної лікарні.

Поліцейські вирішили допомогти чоловіку, завезли його спочатку в тубдиспансер (вулиця Львівська), далі – в інфекційну лікарню (вулиця Шевченка). Пацієнт був здоровим.

Після цього з довідками його доставили у церкву Фіміам, де він і залишиться на кілька місяців.



 

 

Коментарі
25 Січня 2016, 12:42
дай Бог щоб усе добре склалось. але мене турбує той факт що цей інвалід ніби навмисне сховав обличчя від фотографа. панове журналісти може варто поцікавитись долею цього чоловіка і привести більш якісну фото на сторінках видання
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром