На Конякіна роблять капітальний ремонт тротуарів

07 Липня 2015, 18:34
6025

Триває капітальний ремонт прибудинкових територій на вул. Конякіна, 10,12,12а та 12б

Раніше ця ділянка покриття була вщент зруйнованою, тому практично усі мешканці задоволені довгожданим ремонтом. Таким змінам раді і в адміністрації Технічного коледжу ЛНТУ, адже дорога по Конякіна до навчального закладу в негоду перетворювалась на озеро, яке деякі особливо ліниві студенти не могли подолати.

Під капітальний ремонт потрапив і цілий двір, але не всі його мешканці підтримують такі кардинальні дії. Пояснюють це тим, що там достатньо було поточного ремонту проїжджої частини дороги, тротуари ж були в порядку. Натомість нині за дверима під’їзду мешканців зустрічають справжні розвалини. 

Бригада робітників із  ТзОВ "Луцька ДМПК" зараз встановлює бордюри. Кажуть, що на це їм потрібно ще 2 тижні, а скільки часу пройде до остаточного закінчення ремонту – не беруться прогнозувати. Поки техніка ховається в тіні дерев та будинків, засмаглі хлопці, не жаліючи себе, працюють під полуденним палючим сонцем. Хочуть  зробити максимально багато, бо прогнозують дощі, після яких сюди марно приходити – все розмивається і перетворюється на болото.

Іванна САЦИК

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром